Dit is Lief, Leuk en Hip

Creativiteit speelt al heel mijn leven een belangrijke rol.
Om destijds mijn creativiteit een richting te geven heb ik een opleiding voor reclame -en presentatietechnieken in Zwolle gevolgd.

Na vijf jaar een functie als etaleuse te hebben gehad, ben ik als freelancer begonnen. Naast het etaleren van kleding winkels, stylde ik af en toe kamertjes bij babywinkels.

Op het moment dat ik zwanger werd van Julia (2008) en haar kamertje ging inrichten, kwam ik op allerlei ideëen. Ik zocht oud meubilair voor de babykamer en knapte dit op. Ook was er in die tijd weinig aanbod in leuke kussens voor de kinderstoel.

Hobbymatig heb ik toen een aantal kussens gemaakt en deze op marktplaats gezet. Deze gecoate kussens vlogen de deur uit.
Aangemoedigd door alle positieve reacties vanuit mijn omgeving is inrichten, restylen van meubeltjes, schilderen en bovenal het maken van maatwerk producten voor stoelen, fietsen en hondenkussens uitgegroeid tot mijn grootste passie en heb ik de webshop liefleukenhip.nl opgericht.

Inmiddels is liefleukenhip.nl sinds 2008 gegroeid tot een prachtig bedrijf waar ik fulltime mee bezig ben. Alle handmade producten worden met de grootste zorg en liefde geproduceerd.

Heb je nog vragen over liefleukenhip, over onze producten, of iets anders? Dan hoor ik dat graag!

Wij zijn ook te volgen op social media instagram en facebook

Janet Hoving, moeder van Julia & Lizz
info@liefleukenhip.nl